SKILLS FOR EMPLOYABILITY

In data de 18 martie 2011, Liceul nostru a gazduit echipele din Bucuresti participante la finala pe tara a competitiei europene Skills for Employability organizata de British Council si Junior Achievement Romania in parteneriat cu compania Microsoft.

Alaturi de echipa Liceului nostru, formata din elevi ai clasei a X-a F (Diana Terevlej, Andrei Ghenov), au participat alte cinci echipe de la urmatoarele licee: Colegiul Tehnic de Arhitectura Socolescu, Colegiul Tehnic Mihai Bravu, Liceul Economic Kiritescu, Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda, Liceul International de Informatica.

Competitia a constat in elaborarea unui plan de afaceri. Elevii liceului nostru au elaborat un plan de afaceri pentru revitalizarea Muzeului de Aeronautica din Bucuresti. Planul de afaceri a fost prezentat on-line in limba engleza, iar, apoi elevii au raspuns la mai multe intrebari puse de membrii juriului. In urma prezentarii, echipa noastra a facut o buna impresie asupra juriului, ceea ce ne da sperante la un loc fruntas.